Of het nu thuis is of op ons werk: de meeste tijd van ons leven brengen wij ergens binnenshuis door. en zelfs onze vrijetijdsbesteding vindt vaak plaats binnen een gebouw: de sportschool, het buurthuis, het restaurant, het gebouw van de kaartclub of de sociëteit.

In al die ruimtes wordt door mensen geademd, vaak ook nog gerookt, worden gerechten bereid en allerhande andere activiteiten ontwikkeld. Hoe hard er thuis, op het werk, elders ook wordt schoongemaakt, het (99% ??) zuiver houden van de lucht is schier onmogelijk. Steeds meer mensen hebben last van allergieën. Anderen hebben last van etensluchtjes, huisdierengeuren of andere nare luchtjes.  

Advies
Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen geven, komen wij graag ter plaatse gegevens opnemen. Hierna ontvangt u snel het juiste advies op maat voor uw wensen.

Luchtfilters

Klimaat-of luchtfilters zijn in vele soorten en maten te verkrijgen op elk gewenst rendement, omdat de eisen voor een schonere lucht steeds strenger worden.

Interpleat Cassettefilters G4
Het framewerk is vervaardigd van 2 delig, dubbelwandig, ultra sterk karton.

Zakkenfilters
Zakkenfilters zijn in versschillende media leverbaar. “Standaard”synthetisch, meltblown Polipropyleen en glasvezel.

Syntetisch filtermateriaal
Synthetische filtermateriaal kunnen zowel in rollen als op maat geleverd worden.

Draadframes/ WTW-filters
Filters zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, waaronder de welbekende draadframe filters.

De geleverde producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit van de materialen, evenals op afwerking en belasting van het milieu. Uiteraard voldoen al onze producten aan de toepasbare normen en richtlijnen.