Als u de warme zomer voor wilt zijn is dit wellicht het moment om alvast stappen te ondernemen. Airconditioning in huis, of op kantoor wordt steeds meer een must voor comfortabel wonen en werken. Warmte en hoge luchtvochtigheid zorgen voor een onaangenaam gevoel, zoals slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid. Door de combinatie van heerlijke koele droge lucht voelt men zich veel prettiger.

Wij leveren een complete geruisarme airconditioner met een binnen– en een buitendeel, inclusief afstandsbediening.

Maak nu een afspraak met onze verkopers en laat nog voor de komende zomer uw huis, caravan of buitenhuis koelen. Wij komen graag bij u langs om advies op maat te geven. Ook voor grotere ruimtes kunt u bij ons terecht voor advies. Naast vakkundige en goed afgewerkte montage kunnen wij ook het onderhoud aan uw airconditioning verzorgen. Dit voorkomt storing en houdt het rendement optimaal.

Advies
Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen geven, komen wij graag ter plaatse gegevens opnemen. Hierna ontvangt u snel het juiste advies op maat voor uw wensen. Vul ons contactformulier in om een adviesgesprek in te plannen.

Meer weten ?

Onderstaand een korte introductie van de soort modellen welke wij u kunnen bieden. Voor elke toepassing de juiste uitvoering.


Wand

Onze wandmodellen lijn bestaat uit lichte en compacte units die aan de wand worden gemonteerd. Hierdoor houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting.

De wandmodellen worden veelal toegepast voor onder andere kleine(re) kantoren, slaapkamers, wacht- en praktijkruimtes en computerruimtes.

 • Het wandmodel is zeer compact qua afmetingen en heeft een minimum aan ruimte nodig.
 • De krachtige koelcapaciteit en de comfortabele luchtstroom zorgen voor een geleidelijke afkoeling van de ruimte.
 • De infrarode bediening is voorzien van diverse optietoetsen voor een eenvoudige, en gebruikvriendelijke bediening.

Cassette

De cassette airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels, en woonhuizen is het cassettesysteem een perfecte oplossing.

Het cassettemodel wordt grotendeels in het plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft, heeft een slanke en moderne vormgeving. En laat maximale vloer- en wandruimte vrij voor meubilair.

Het geavanceerde luchtuitwerpsysteem garandeert een vrijwel geruisloze werking en een gelijkmatige verdeling van de lucht. Zeer geluidsarm, zowel binnen- als buitenunits. 

Lichte en compacte unit die laag aan de wand of tegen het plafond gemonteerd kan worden. 


Vloer- / Plafond

Vloermodellen bieden een uitkomst waar bijvoorbeeld een wandmodel niet geplaatst kan worden, bijvoorbeeld door een schuindak(zolder)

De Vloer/plafond modellen zijn zeer geschikt voor onder andere kantoren, vergaderruimtes, winkels, horeca, fitnesszalen en showrooms.

 • Door het compacte en slanke ontwerp neemt het plafondmodel een minimum aan ruimte in beslag.
 • De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot genoeg om er zeker van te zijn dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt.
 • De luchtstroom van het bewegende uitblaasrooster kan zowel in op/neer als in recht/links richting worden ingesteld door middel van de – afstandsbediening.
 • De eenvoudige te bedienen kan zowel op de muur geplaatst worden of als losse infrarode bediening gebruikt worden.

Satelliet

Vooral voor grotere ruimten of combinatie van diverse vertrekken, is het sattelietmodel bij uitstek het beste wat u kunt kiezen!

Zowel estethisch als luchtechnisch is dit de oplossing om zeer onopvallend de betreffende ruimte te koelen of te verwarmen.

Deze geheel onopvallende unit wordt boven het plafond gemonteerd en heeft vanwege de diverse aanzuig- en uitblaasroosters een perfect uitblaaspatroon perfect verdeeld over de gehele ruimte.

Op een kanaalmodel kan men ook luchtsokken monteren het voor deel van luchtsokken zijn.

 • Tochtvrije ventilatie
 • De mogelijkheid van halfronde slangen
 • Geluidloze airconditioning
 • Reiniging van het luchtverdeelsysteem
 • In verschillende kleur beschikbaar

Mobiele Airconditioning

Jouw klimaat, onze mobiele airco.  Met onze mobiele airco verzeker je jezelf van maximaal comfort in jouw favoriete kamer. Zo kan jij nog beter blijven werken, slapen of studeren. 

Samen met CoolWise bieden we klanten de unieke mogelijkheid het binnenklimaat te regelen met de beste mobiele airconditionings. Stiller, krachtiger of goedkoper; voor iedere situatie hebben wij de oplossing in huis. Open snel onze slimme Aircowijzer voor advies op maat. Bezoek nu https://coolwise.nl/


Koudwatermachine

Een koudwatermachine heeft een watersysteem, waarin het water nu als koudemedium gebruikt wordt i.p.v. het koudemiddel. In de koelmachine wordt het water terug gekoeld naar een vooraf ingestelde temperatuur, de toepassingen zijn zeer uitgebreid

Het water kan worden gebruikt voor het koelen van elektronenmicroscopen, draaibanken, lasmachines, slijpbanken, matrijskoeling etc. Ook kan het water worden gebruikt om diverse ruimten te koelen waaronder; winkelcentra’s, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, hotels, etc.  doormiddel van fancoilunits.

Door de lucht in deze ruimten over deze  fancoilunits te ventileren geeft deze zijn koude af en gaat het water weer retour naar de koelmachine, waarna deze cyclus zich zal herhalen.
Deze koelmachines zijn zowel leverbaar met een luchtgekoelde condensor als water gekoelde condensor en zijn leverbaar in de uitvoering binnenopstelling.

De koudwatermachines zijn met diverse fancoilunits te combineren. Onderhoud technisch is deze zeer vriendelijk in gebruik door zijn compacte vormgeving. Door de koudwatermachine te combineren met de fancoilunits is op betrekkelijk eenvoudige wijze een centraal airconditioning systeem te maken, voor het aansluiten van dit systeem zijn géén  f-gassen (BLR 100)-papieren vereist.

Fancoil
Een fancoilunit genereerd zijn koude door middel van lucht circulatie over een koudwaterblok, deze units worden geïnstalleerd in combinatie met een koudwatermachine die voor de aanvoer van het koude water zorgt. De fancoilunits zijn leverbaar in diverse modellen, zoals het wandmodel, cassette model, satellietmodel, vloerconsole model etc. etc .

Close controle
Een closecontrole unit wordt gebruikt in server en computerruimten, het is een all in one unit die zowel voor de koeling zorgt, maar ook verwarmd, bevochtigd en ontvochtigd.