Advies

Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen geven, komen wij graag ter plaatse gegevens opnemen. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met het energieverbruik, milieu en vernieuwende technieken.

De capaciteit van de benodigde airco stysteem hangt af van de zogenaamde warmtelast van je ruimte. Hiermee bereken je de capaciteit die je airco stysteem nodig heeft. De capaciteit wordt voor het grootste gedeelte bepaald door 4 factoren:

  • afmetingen ruimte
  • zonrichting
  • oppervlakte ramen
  • type dak

WH airco heeft oplossingen voor al uw zakelijke uitdagingen. Om voor uw situatie (kantoor, werkplaats en dergelijke) de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen geven, komen wij graag ter plaatse gegevens opnemen. Hierna ontvangt u snel het juiste advies op maat voor uw wensen.

Mail naar info@whairco.nl of bel 030-2802809.

Installatie

WH airconditioning is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, monteren en in bedrijf stellen van airconditioning- en warmtepompsystemen van alle merken. Of we de systemen nu in het zicht of boven het plafond installeren, de installatie is gegarandeerd netjes afgewerkt. Ook voor de installateur staat WH airconditioning klaar.

Service en Onderhoud

Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van uw installatie. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en service. Bij WH airconditioning hoeft het onderhoud van uw airco systeem absoluut niet veel geld te kosten. De kans op storingen wordt verder aanzienlijk verkleind en uw airco  systeem verbruikt ± 30% minder energie in geval van goed onderhoud.

Ook bij storing aan een airco systeem staat WH airconditioning met eigen servicedienst 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Onderhoudscontracten

Om ervoor te zorgen dat uw airco systeem in topconditie blijft, bieden we de mogelijkheid om een preventief onderhoudscontract of een contract voor eventuele correcties af te sluiten. De kans op storingen wordt verder aanzienlijk verkleind en uw airco systeem verbruikt ± 30% minder energie in geval van goed onderhoud.

WH airconditioning zorgt ervoor dat uw airco systeem in topconditie blijft. Daarom zijn wij ook graag uw partner voor onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn F-gassen gecertificeerd en respecteren dan ook de milieuvriendelijke voorschriften en afspraken.

WH airconditioning is een merkonafhankelijk installateur.