Welkom op onze site

WH airconditioning verbetert uw binnenklimaat. Feit is dat het in uw woon- of werkomgeving goed vertoeven is met airconditioning en luchtreiniging. Wij zijn als merkonafhankelijk installateur gespecialiseerd in het leveren en monteren van hoogwaardige klimaatbeheersystemen met de laagste geluidsniveaus. Hierbij maken wij samen met u een keuze uit het systeem dat het beste bij uw wensen en situatie past.

Klimaatbeheersingen

Onze klimaatbeheers-systemen verbeteren woon- en werkklimaat in uw woning of bedrijfsomgeving.
Dit heeft direct een positieve invloed op plezier, welzijn, productiviteit en omzet.
zakelijke oplossingen
Een goed werkklimaat is essentieel voor het goed presteren van uw personeel. Daarom zorgt men steeds vaker voor een klimaatbeheers-systeem in bedrijfsgebouwen, winkels en horecagelegenheden.
particuliere oplossingen
Klimaatbeheers-systeem in huis wordt steeds meer een must voor comfortabel wonen en slapen. Warmte, hoge luchtvochtigheid door verandering van klimaat, veroorzaken slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid. Door de combinatie van heerlijke verse lucht van uw airco systeem ontstaat een prettig leefklimaat in woon- een slaapkamer.
Advies en installatie
WH airconditioning is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, monteren en in bedrijf bestellen van Airconditioning- en warmtepompsystemen van alle merken. Of we de systemen nu in het zicht of boven het plafond installeren, de installatie is gegarandeerd netjes afgewerkt.
Voor vrijblijvend, eerlijk en professioneel advies
E-mail: info@whairco.nl Telefoon: 0302802809